Menaxhimi i Eventeve

Menaxhimi i Eventeve

When: Mon, February 28, 2022 12:00 am – Sat, April 30, 2022 12:00 am Where: Tek Bunkeri, Rruga Frosina Plaku, Tirana, Albania 1001 Contact: Kevin Dishani Contact Email: kevin.dishani@tekbunkeri.eu Contact Phone: (067) 511-2891 Open Volunteer Spots: Closed

Vullnetari parashikohet të ndihmoj në organizimin dhe menaxhimin e eventeve që zhvillohen në ambjetet e Tek Bunkeri.

Përgjegjësit:

  • – Kontakti i të ftuarve
  • – Mardhënie me publikun
  • – Sistemimi i ambjenteve
  • – Mledhja e Feedback

Sign Up to Volunteer

We're sorry, but we're no longer accepting new volunteers for this opportunity.